Bacallà amb patates i ametlles

Ingredients:

  • 4 lloms de bacallà dessalats
  • 500 g de patates
  • 60 g d’ametlles marcones
  • 3 grans d’all
  • 1 fulla de llorer
  • julivert
  • farina, sal i oli d’oliva

Preparació:

Poseu a fregir les patates tallades a daus, rentades i ben escorregudes en una paella amb una mica d’oli.

Quan comencin a ser rosses, afegiu-hi els alls, les ametlles i la fulla de llorer. Tapeu-ho i deixeu que les ametlles quedin torrades.

Escorreu i saleu les patates, alls i ametlles. Amb el mateix oli fregiu el bacallà enfarinat. Primer amb el foc fort, per tal que quedi ros, i després amb foc suau, perquè s’acabi de coure.

Munteu el plat amb una base de patates i ametlles, el bacallà a sobre i decoreu-ho amb el julivert picat.