Cassoletes de pasta feuilletée dolces

Poseu les cassoletes al forn durant dos minuts (el forn ja ha d’estar calent a 220 graus) i deixeu-les refredar abans d’omplir-les.

De melmelada de maduixa i cobertura Sacher:

Desfeu la cobertura al bany Maria o al microones. Ompliu les cassoletes amb melmelada de maduixa fins a la meitat i acabeu-les d’omplir amb la cobertura de xocolata. Deixeu-les refredar abans de servir-les

De trufa i avellanes:

Desfeu la trufa al bany Maria o al microones. Ompliu les cassoletes amb trufa i avellanes torrades pelades. Deixeu-les refredar abans de servir-les.

De mascarpone i cacau:

Ompliu les cassoletes amb mascarpone. Amb l’ajuda d’un colador afegiu-hi una capa de sucre llustre i una capa de cacau en pols.

De trufa i griottines:

Desfeu la trufa al bany Maria o al microones. Ompliu les cassoletes amb una mica de trufa. Afegiu-hi una griottina i una mica de kirsch i acabeu-la d’omplir amb trufa fins a cobrir la griottina. Deixeu-les refredar abans de servir-les