Sablé breton de figues i fruites vermelles

Ingredients:

Pel sablé breton :

-80g de mantega pomada

-80g de sucre

-2 rovells d’ou

-100g de farina de mitja força

-5g d’impulsor

-un pessic petit de sal

Barregeu els rovells i el sucre amb les varetes.

Afegiu-hi la mantega i tots els altres ingredients.

Estireu la massa i poseu-la en un motlle (1cm de gruix). Deixeu-la reposar mitja hora a la nevera i després coeu-la al forn a 170º durant 15-20 minuts.

Deixeu-la refredar.

Per la crema diplomàtica:

-400g de crema pastissera

-200g de nata muntada

Barregeu la crema i la nata amb moviments suaus.

Deixeu-la refredar a la nevera

Per decorar:

-figues naturals

-fruites vermelles

Muntatge:

Poseu la crema diplomàtica en una mànega i dipositeu-la damunt dels sablé breton. Decoreu amb figues naturals tallades a quarts i amb fruites vermelles.