Copafiore
Per fer la suprema de cava:
- 70 ml de cava
- 70 ml de nata muntada
- 1 full de gelatina
- 15 g de sucre
Desfeu la gelatina amb el cava (escalfant-ho) i afegiu-hi el sucre fins que quedi desfet (no ha de bullir). Ajunteu aquesta barreja amb la nata muntada.
Per fer la mousse de xocolata:
- 50 g de cobertura de xocolata
- 40 g de llet
- 1/2 full de gelatina
- 80 g de nata muntada
Desfeu la gelatina amb una mica de llet. Poseu la resta de la llet amb la xocolata al foc i remeneu fins que s’hagi desfet. Ajunteu-ho amb la gelatina desfeta, remeneu i afegiu-hi la nata muntada.
Muntatge:
Poseu una griottine amb una mica de kirsch al cul d’una copa de cava.
Al damunt poseu-hi la suprema de cava i deixeu-ho refredar a la nevera.
Acabeu la copa amb la mousse de xocolata.