Crema de gaspatxo amb llagostins
Ingredients:
- 500 g de llagostins
- 150 g de tomàquets madurs
- 25 g de ceba tendra
- 50 g de pebrot vermell
- 50 g de cogombre
- 20 g de pinyons
- 20 g de festucs crus pelats
- 1 gra d’all (escaldat)
- 100 g de salsa maionesa
- 100 g de crema de llet
- sal, oli i pebre
Preparació:
Bulliu els llagostins amb aigua d’ampolla i una mica de sal. Deixeu-los refredar i peleu-los.
Prepareu la crema de gaspatxo triturant els tomàquets, la ceba, el pebrot, el cogombre, els pinyons, el gra d’all escaldat i 150 g d’aigua de bullir els llagostins. Afegiu-hi la salsa maionesa i la crema de llet, acabeu-ho de triturar tot plegat i passeu-ho per colador xinès. Salpebreu-ho.
En una paella amb una mica d’oli torreu els festucs trinxats.
Munteu el plat servint la crema de gaspatxo al fons, acompanyada dels llagostins pelats i amanit uns regalims d’oli amb festucs torrats