Lluç amb salsa de pinyons

Ingredients:

    • 4 talls de lluç
    • 250 gr. de tomàquets naturals
    • 6 grans d’all
    • 75 gr. de pinyons
    • 250 ml. d’aigua
    • suc de llimona, llorer, julivert
    • oli d’oliva, sal i pebre

Preparació:

Salpebreu els tall de lluç i regueu-los amb suc de llimona.

Escaliveu els tomàquets i els grans d’all. Peleu-los i tritureu-los junt amb els pinyons fins que quedi una salsa ben fina.

En una cassola que pugui anar al forn, poseu-hi oli, afegiu-hi la salsa, una fulla de llorer i deixeu-ho coure lentament fins que s’hagi reduït.

Afegiu-hi un vas d’aigua (o de fumet) i quan començi a bullir, ajusteu el punt de sal i afegiu-hi els talls de lluç. Coeu-ho al forn, a 180 graus durant uns 10-12 minuts.

Serviu-ho tot seguit, adornat amb una mica de julivert picat.