Cassoletes i Vol-au-vents freds:

Poseu les cassoletes i els vol-au-vents al forn durant dos minuts (el forn ja ha d’estar calent), deixeu-les refredar i ompliu-les.

D’escalivada i anxova:

Ompliu les cassoletes amb albergínia i pebrot escalivats i afegiu-hi una anxova pel damunt.

D’alvocat i llagostins:

Bulliu els llagostins i peleu-los. Ompliu les cassoletes amb daus d’alvocat, afegiu-hi un llagostí pelat pel damunt i amaniu-ho amb una vinagreta suau, feta amb oli d’oliva, vinagre de Mòdena, sal i pebre.

De pernil ibèric i espàrrecs:

Ompliu les cassoletes amb un tall de pernil, que sobresurti pels costats, un tall d’espàrrec i un topo de maionesa.

De salmó i formatge fresc:

Ompliu les cassoletes amb un tall de salmó, que sobresurti pels costats, una bola de formatge fresc i miques de nou trinxada pel damunt.

D’esqueixada de bacallà:

Ompliu les cassoletes amb bacallà esqueixat i daus de tomàquet, amanit amb oli i olivada negra.

D’albergínia i formatge:

Escalibeu l’albergínia i peleu-la. Barregeu-la amb formatge tipus Philadelphia, poseu-hi sal i pebre i farciu la tartaleta.

De gambes i enciam:

Piqueu l’enciam ben fi i poseu-lo dins la tartaleta en forma de niu. Acabeu-la d’omplir amb gambes pelades i cobriu-la mb salsa rosa.

De salmó i api:

Talleu l’api i el salmó fumat a dauets ben petits. Amaniu-los amb una vinagreta suau i ompliu les tartaletes.

D’escalibada i pernil ibèric:

Ompliu les cassoletes amb albergínia i pebrot escalivats. Afegiu-hi un tall de pernil enrotllat per damunt .

D’alvocat i anxova:

Feu daus d’alvocat, saleu-los i amaniu-los amb oli d’oliva. Ompliu les tartaletes amb l’alvocat I uns talls d’anxova pel damunt.

De formatge i tomàquet:

Talleu el tomàquet a daus traient les llavors. Amaniu-lo amb sal, oli d’oliva i orenga. Talleu uns daus de mozzarella fresca i barregeu-ho amb el tomàquet. Ompliu les cassoletes al darrer moment.

De llagostins i fruits de la terra:

Talleu a dauets molt petits, ceba tendra, pastanaga, pebrot vermell i verd, api i olives. Afegiu-hi uns llagostins cuits i pelats i ho amaniu amb sal, pebre, oli d’oliva i un rajolí de vinagre de Mòdena. Ompliu les cassoletas amb aquesta barreja just abans de servir-ho.

De tomàquet i pernil ibèric:

Ompliu les cassoletes amb una base de daus de tomàquet cru, pelat i sense llavors, que haurem maridat amb oli d’oliva i sal. Afegiu-hi un tall de pernil ibèric ben prim enrotllat per damunt .

D’alvocat, espàrrecs verds i llagostins:

Bulliu els espàrrecs “al dente”. Bulliu els llagostins. Talleu a daus els espàrrecs, l’alvocat i els llagostins pelats. Amaniu-ho amb una vinagreta suau, feta amb oli d’oliva, vinagre de Mòdena, sal i pebre. Ompliu les cassoletes.

De salmó i alvocat:

Talleu a daus l’alvocat i el salmó (fumat o maridat) a parts iguals. Amaniu-ho amb oli d’oliva i ompliu les cassoletes.

D’olives i tonyina:

Talleu a rodanxes olives farcides. Escorreu bé una bona tonyina en conserva i talleu-la a daus. Ompliu les cassoletes amb les olives tallades, els daus de tonyina i una mica de salsa maionesa pel damunt.