Cuixetes de pollastre amb fruits secs i fines herbes

Ingredients:

  • 8 o 12 cuixetes de pollastre
  • 8 o 12 talls fins de bacó fumat
  • 1 grapat de nous
  • 1 grapat d'ametlles
  • 1 grapat de festucs
  • fines herbes (julivert, orenga, romaní, alfàbrega...)
  • 1/2 got de vi blanc
  • oli d'oliva, sal i pebre

Preparació:

Piqueu les nous, les ametlles i els festucs a miques, barregeu-ho en un plat i afegiu-hi les fines herbes.

Traieu la pell de les cuixes, salpebreu-les i arrebosseu-les amb la barreja de fruits secs, prement amb les mans perquè els fruits secs s'hi enganxin bé. Emboliqueu cada cuixa amb un tall de bacó. Poseu les cuixes en una plata per anar al forn, tireu-hi pel damunt el vi, un bon raig d'oli i la picada de fruits secs que us hagi sobrat. Deixeu-ho coure al forn a 180 graus, (uns 30 minuts) fins que quedin ben daurats i ja ho podeu servir.