Pavlova de nata i maduixes
Ingredients:
-preparat de merenga
-½ Kg de nata muntada sense sucre
-½ Kg de maduixes tallades
-75g d’ametlles laminades torrades
-melmelada de maduixa o xocolata de cobertura
Preparació:
Escalfeu el forn a 175º.
Prepareu la merenga tal com ho diu al paquet i poseu-la en una mànega pastissera. Escudelleu 3 cercles de 20cm de diàmetre damunt d’un paper d’anar al forn. Abaixeu el forn a 125º i coeu els cercles de merenga durant 30 minuts. Torneu a abaixar el forn a 100º i coeu-ho durant 60 minuts més. Deixeu-ho refredar dins del forn.
Poseu la meitat de la nata al damunt d’un dels cercles de merenga, la meitat de les maduixes i la meitat de l’ametlla laminada; tapeu amb el segon cercle i repetiu l’operació. Acabeu tapant amb l’últim cercle de merenga.
Podeu menjar-vos la pavlova acompanyada de melmelada de maduixa passada pel colador o bé amb xocolata de cobertura calenta.