Daus de nous i xocolata

Ingredients:

  • 300 g de nous picades (+ algunes per decorar)
  • 5 ous
  • 200 g de sucre
  • 150 g de mantega
  • 100 g de xocolata de cobertura

Per cobrir-ho:

  • 100 g de nata líquida 35% matèria grassa
  • 100 g de xocolata de cobertura

Preparació:

Foneu els 100 g de xocolata i la mantega al bany Maria.

Bateu els rovells amb el sucre fins que siguin cremosos i afegiu-hi les nous picades. Ajunteu aquesta mescla amb la xocolata i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi les clares muntades a punt de neu, tot barrejant a poc a poc.

Coeu-ho al forn amb un motlle rectangular a 180º durant 20 minuts. Deixeu-ho refredar i desenmotlleu-ho.

Prepareu una trufa cuita escalfant la nata junt amb la cobertura de xocolata sense deixar de remenar. Quan s’hagi desfet la xocolata i la barreja sigui homogènia, cobriu el pastís amb aquesta trufa.

Deixeu-ho refredar, talleu-ho en forma de daus i decoreu-los amb una nou al damunt.