Peres amb xocolata

Ingredients:

  • 4 peres grosses
  • 150 g de sucre
  • 100 ml d’aigua
  • suc de llimona
  • 150 g de xocolata de cobertura
  • 75 ml de nata líquida
  • 4 boles de gelat de vainilla
  • 50 g de festucs crus trinxats

Preparació:

Peleu les peres deixant les cues senceres i mulleu-les amb suc de llimona.

Feu bullir l’aigua i el sucre durant 5 minuts a foc lent i poseu-hi les peres, deixant-les bullir durant 15 minuts més amb la cassola tapada ( a mig coure les heu de girar ). Traieu les peres de la cassola i deixeu-les refredar.

Foneu la xocolata al bany maria . Escalfeu la nata i aboqueu-la damunt la xocolata. Traieu-la del foc i remeneu fort fins que quedi cremós.

Poseu una pera al mig del plat amb una bola de gelat al costat. Decoreu amb la salsa de xocolata calenta per sobre la pera i amb els festucs trinxats per sobre del gelat.