Amanida de bacallà i patates amb romesco

Ingredients:

  • Patates bullides amb pell
    • Bacallà esqueixat remullat
    • Olives negres
    • Enciam

Per la salsa :

  • 1 sobre de nyora trinxada
    • 1 tomàquet madur escalivat
    • 2 grans d’all escalivats
    • 30 g d’ametlles torrades
    • 30 g d’avellanes torrades
    • sal, oli, vinagre, pebre i una mica de bitxo si us agrada picant

Preparació:

Peleu i talleu les patates a rodanxes. Afegiu-hi pel damunt el bacallà esqueixat i les olives. Acompanyeu-ho amb fulles d’enciam variades i tot plegat, amanit amb romesco.

Per la salsa:

Peleu les ametlles i les avellanes. Poseu-les junt amb la resta d’ingredients al vas de la batedora i tritureu-ho tot plegat. Ajusteu el punt de sal i pebre al vostre gust.