Mousse de xocolata negra

Ingredients:

Per fer la crema anglesa:

    • 50 g de llet
    • 50 g de nata líquida
    • 1 rovell d’ou
    • 10 g de sucre

Per fer la mousse:

    • 3 fulls de gelatina
    • 240 g de xocolata de cobertura negra
    • 400 g de nata muntada

Preparació:

Feu primer la crema anglesa: Poseu la llet a bullir. Bateu el rovell i el sucre fins que tingui un color blanquinós. Afegiu-hi una mica de llet bullint sense deixar de remenar i després la llet que quedi. Poseu la crema a escalfar sense deixar de remenar fins que espesseixi una mica. La crema no ha de bullir en cap moment, perquè es tallaria.

Traieu la crema del foc i afegiu-hi la gelatina hidratada.

Tireu la crema calenta damunt la xocolata. Remeneu una mica i deixeu-ho reposar 2 minuts. Bateu-ho amb el turmix i afegiu-hi la nata muntada de mica en mica.

Poseu la mousse al damunt d’una base de pasta brisa o de galeta i deixeu-la a la nevera 3 o 4 hores.