Pastis de formatge

Mousse de formatge:

-2 rovells d’ou

-80g de sucre

-3 fulls de gelatina

-250g de nata muntada (sense sucre)

-250g de formatge tipus Philadelphia

-125ml de llet

Feu bullir la llet amb el sucre. Aboqueu-la damunt els rovells d’ou i afegiu-hi la gelatina (prèviament remullada en aigua freda) i el formatge.

Deixeu-ho refredar (26º) i afegiu-hi la nata.

Crumble:

-50g de sucre moreno

-50g de mantega freda tallada a daus

-50g de farina

-50g d’ametlla en pols

Amasseu tots el ingredients fins que tingueu una massa

grumollosa. Coeu-la al forn al 160º uns 15-20 minuts.

Muntatge:

Per fer el pastís també necessiteu melmelada de maduixa.

Poseu el crumble a la base d’un cèrcol metàl-lic i acabeu de farcir-lo amb la mousse de formatge, la melmelada de maduixa i altra vegada mousse de formatge. Congeleu-ho.

Serviu-lo amb una mica de xocolata blanca desfeta pel damunt (s’ha de treure del congelador una estona abans).

Podeu fer un sol pastís o varis d’individuals.