Pastis de formatge
Mousse de formatge:
-2 rovells d’ou
-80g de sucre
-3 fulls de gelatina
-250g de nata muntada (sense sucre)
-250g de formatge tipus Philadelphia
-125ml de llet
Feu bullir la llet amb el sucre. Aboqueu-la damunt els rovells d’ou i afegiu-hi la gelatina (prèviament remullada en aigua freda) i el formatge.
Deixeu-ho refredar (26º) i afegiu-hi la nata.
Crumble:
-50g de sucre moreno
-50g de mantega freda tallada a daus
-50g de farina
-50g d’ametlla en pols
Amasseu tots el ingredients fins que tingueu una massa
grumollosa. Coeu-la al forn al 160º uns 15-20 minuts.
Muntatge:
Per fer el pastís també necessiteu melmelada de maduixa.
Poseu el crumble a la base d’un cèrcol metàl-lic i acabeu de farcir-lo amb la mousse de formatge, la melmelada de maduixa i altra vegada mousse de formatge. Congeleu-ho.
Serviu-lo amb una mica de xocolata blanca desfeta pel damunt (s’ha de treure del congelador una estona abans).
Podeu fer un sol pastís o varis d’individuals.