Canelons de galtes de porc amb poma i moixernons

Ingredients:

    • 6 galtes de porc desossades
    • 1 bossa de moixernons secs
    • 1 ceba grossa
    • 1 poma àcida
    • 12 canelons
    • oli, sal i pebre

Preparació:

Poseu a remullar els moixernons en un vas d’aigua. Talleu la ceba ben petita i poseu-la a sofregir en una paella amb oli. Afegiu-hi les galtes, sal i pebre i deixeu-ho coure tapat, a foc lent. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els moixernons i l’aigua de remullar-los. Deixeu-ho coure a foc lent durant 30 minuts. Ha de quedar caldós, si cal afegiu-hi aigua durant la cocció. Un cop cuit separeu les galtes i els moixernons de la resta. Tritureu la ceba i el suc i reserveu aquesta salsa. Talleu la poma a daus petits i poseu-la en la paella amb la carn esmicolada, els moixernons i un parell de cullerades de la salsa. Deixeu-ho coure a foc lent, tapat, fins que la poma quedi tova i ajusteu el punt de sal. Farciu els canelons amb aquesta pasta i cobriu-los amb la salsa. Serviu-los ben calents escalfats al forn o al microones. Els podeu acompanyar amb una varietat de fulles d’enciam, amanides amb una vinagreta suau.