Cuixetes de pollastre amb carxofes i trompetes de la mort

Ingredients:

    • 8 cuixetes de pollastre
    • 4 carxofes
    • 1 grapat de trompetes de la mort
    • 1 ceba
    • 1 pebrot verd
    • 1/2 got de brandi
    • oli d'oliva, sal i pebre

Preparació:

Poseu a remullar les trompetes de la mort en una tassa d’aigua tèbia.

Marqueu les cuixetes de pollastre en una paella amb una mica d’oli. Quan les cuixetes siguin rosses, retireu-les i en la mateixa paella sofregiu la ceba i el pebrot tallats a daus ben petits.

Poseu el sofregit, les cuixetes i les carxofes tallades a octaus, en una cassola. Salpebreu-ho i poseu-ho al foc. Quan tot això estigui calent, afegiu-hi el brandi i un cop evaporat l’alcohol, afegiu-hi les trompetes de la mort junt amb l’aigua del remull. Deixeu-ho coure a foc lent uns 20 minuts, afegint-hi una mica de brou si fes falta.