Espaguetis amb bolets shiitake
Ingredients:
- 2 talls de cansalada viada ben magra
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 8 g de bolets shiitake secs
- 4 cullerades de salsa de soja
- 300 g d’espaguetis
- oli d’oliva, sal i pebre
Preparació:
Poseu els bolets shiitake a remullar en un vas d’aigua tèbia una hora abans de cuinar el plat.
Poseu a bullir els espaguettis en abundant aigua salada.
Talleu en tires fines la cansalada la ceba i el pebrot.
Poseu oli en un wok o en una paella gran i fregiu-hi la ceba amb el foc fort, tot remenant durant 2 minuts.
Afegiu-hi el pebrot i la cansalada sense deixar de remenar. Finalment quan comenci a enrossir-se afegiu-hi els bolets,
l’aigua de remullar-los i quatre cullerades de salsa de soja. Deixeu-ho coure tot plegat fins que s’hagi reduït l’aigua, salpebreu-ho i finalment,
afegiu-hi els espaguetis escorreguts . Deixeu-ho coure tot plegat un parell de minuts, tot remenant per tal que es reparteixin els sabors.