Espaguetis amb bolets shiitake

Ingredients:

  • 2 talls de cansalada viada ben magra
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 8 g de bolets shiitake secs
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • 300 g d’espaguetis
  • oli d’oliva, sal i pebre

Preparació:

Poseu els bolets shiitake a remullar en un vas d’aigua tèbia una hora abans de cuinar el plat.

Poseu a bullir els espaguettis en abundant aigua salada.

Talleu en tires fines la cansalada la ceba i el pebrot.

Poseu oli en un wok o en una paella gran i fregiu-hi la ceba amb el foc fort, tot remenant durant 2 minuts.

Afegiu-hi el pebrot i la cansalada sense deixar de remenar. Finalment quan comenci a enrossir-se afegiu-hi els bolets,

l’aigua de remullar-los i quatre cullerades de salsa de soja. Deixeu-ho coure tot plegat fins que s’hagi reduït l’aigua, salpebreu-ho i finalment,

afegiu-hi els espaguetis escorreguts . Deixeu-ho coure tot plegat un parell de minuts, tot remenant per tal que es reparteixin els sabors.