Espaguetis a l’aroma siciliana
Ingredients:
- 250 g d’espaguetis
- 10 tomàquets confitats
- 1 ceba
- 200 g de nata líquida
- oli d'oliva, sal i pebre
Preparació:
Talleu la ceba ben fina i poseu-la a confitar amb oli i un polsim de sal, en una paella a foc ben suau, fins que quedi ben tova.
Afegiu-hi els tomàquets confitats tallats a tires ben petites i deixeu-ho coure tot plegat un parell de minuts. Afegiu-hi la nata, deixeu que arrenqui el bull i ajusteu el punt de sal i pebre.
Bulliu els espaguetis i tireu-hi la salsa pel damunt.
Ho podeu acompanyar amb formatge ratllat.
Per preparar els tomàquets confitats: Escaldeu uns tomàquets secs durant 2 o 3 minuts, en aigua bullint. Escorreu-los, cobriu-los amb oli d’oliva i deixeu-los uns 20 minuts al forn a 110º. Si no els gasteu tots, els podeu guardar en el mateix oli.