Ingredients:
Per a la picada:
Preparació:
Comenceu posant en remull els moixernons. A continuació poseu oli a escalfar a foc viu en una cassola. Sofregiu-hi la cansalada. Quan estigui mig daurada, afegiu-hi el conill que prèviament haureu salpebrat. Remeneu-ho fins que agafi un color daurat. Després afegiu-hi l’all trinxat. Quan l’all estigui ros, incorporeu-hi el conyac. Quan s’hagi evaporat, afegiu-hi l’arròs i sofregiu-lo juntament amb el conill durant dos minuts. Llavors poseu aigua calenta a la cassola. Afegiu-hi els moixernons i l’aigua del remull. Deixeu-ho coure 12 minuts.
Per fer la picada, poseu les ametlles en un morter i aixafeu-les. Afegiu-hi un trosset d’all i un tros de pa fregit i piqueu-ho.
I, ja per acabar, incorporeu la picada a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Afegiu-hi una branqueta de farigola i una de romaní i deixeu-ho coure 4 minuts més.