Arròs amb conill i moixernons

Ingredients:

  • 300 g d’arròs
    • 600 g de conill
    • 200 g de cansalada viada fresca
    • 3 grans d’all
    • 1 copeta de conyac
    • 2 bosses de moixernons
    • farigola, romaní
    • oli d’oliva, sal i pebre

Per a la picada:

    • 1 all
    • 50 g d’ametlles torrades
    • 1 trosset de pa fregit

Preparació:

Comenceu posant en remull els moixernons. A continuació poseu oli a escalfar a foc viu en una cassola. Sofregiu-hi la cansalada. Quan estigui mig daurada, afegiu-hi el conill que prèviament haureu salpebrat. Remeneu-ho fins que agafi un color daurat. Després afegiu-hi l’all trinxat. Quan l’all estigui ros, incorporeu-hi el conyac. Quan s’hagi evaporat, afegiu-hi l’arròs i sofregiu-lo juntament amb el conill durant dos minuts. Llavors poseu aigua calenta a la cassola. Afegiu-hi els moixernons i l’aigua del remull. Deixeu-ho coure 12 minuts.

Per fer la picada, poseu les ametlles en un morter i aixafeu-les. Afegiu-hi un trosset d’all i un tros de pa fregit i piqueu-ho.

I, ja per acabar, incorporeu la picada a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Afegiu-hi una branqueta de farigola i una de romaní i deixeu-ho coure 4 minuts més.