Plum cake de vainilla i xocolata

Ingredients:

  • 100 g de mantega
  • 175 g de sucre
  • 5 ous
  • 175 g de farina
  • 175 g de fécula de patata
  • 5 g de llevat químic
  • 125 g de cobertura de xocolata negra

Preparació:

Bateu la mantega fins que quedi una pomada. Afegiu-hi el sucre i remeneu-ho fins a obtenir una massa cremosa. Incorporeu-hi els ous i la vainilla, barregeu-ho bé i, finalment afegiu-hi la farina i el llevat químic, remenant fins que quedi una massa homogènia.

Barregeu 1/6 part de la massa amb la xocolata (desfeta al bany maria prèviament).

Unteu un motlle amb mantega i poseu-hi una capa de massa clara al fons. Tot seguit, poseu dues tires de massa de xocolata al damunt ( amb una cullera ) i tapeu-ho amb una altra capa de massa clara. Repetiu aquesta operació fins a omplir 2/3 del motlle.Removeu tota la massa amb una forquilla per tal de barrejar la xocolata.

Enforneu el plum cake a 180º durant 45 minuts aproximadament.