Plum cake de vainilla i xocolata
Ingredients:
- 100 g de mantega
- 175 g de sucre
- 5 ous
- 175 g de farina
- 175 g de fécula de patata
- 5 g de llevat químic
- 125 g de cobertura de xocolata negra
Preparació:
Bateu la mantega fins que quedi una pomada. Afegiu-hi el sucre i remeneu-ho fins a obtenir una massa cremosa. Incorporeu-hi els ous i la vainilla, barregeu-ho bé i, finalment afegiu-hi la farina i el llevat químic, remenant fins que quedi una massa homogènia.
Barregeu 1/6 part de la massa amb la xocolata (desfeta al bany maria prèviament).
Unteu un motlle amb mantega i poseu-hi una capa de massa clara al fons. Tot seguit, poseu dues tires de massa de xocolata al damunt ( amb una cullera ) i tapeu-ho amb una altra capa de massa clara. Repetiu aquesta operació fins a omplir 2/3 del motlle.Removeu tota la massa amb una forquilla per tal de barrejar la xocolata.
Enforneu el plum cake a 180º durant 45 minuts aproximadament.