Pastís de préssec
Ingredients:
Per la base:
- 200 g de farina de força
- un polsim de sal
- 20 g de sucre
- 100 g de mantega
- 1 rovell d’ou
- 4 cullarades soperes d’aigua
Pel farcit:
- 300 g d’orellanes de préssec
- 200 ml de llet (un vas )
- 200 ml de nata líquida
- 2 ous i 1 rovell
- 50 g de sucre
- 50 g de granet d’ametlla
Preparació:
Prepareu la base barrejant tots els ingredients (la mantega a temperatura ambient). Folreu un motlle amb aquesta massa i punxeu-la amb una forquilla.Poseu-hi les orellanes tallades a miques.
Barregeu la llet, la nata, el sucre i els ous. Passeu-ho pel colador xinès i tireu-ho per sobre les orellanes. Afegiu-hi el granet d’ametlla.
Poseu-ho al forn a 180º durant 30 minuts.
Deixeu-ho refredar i empolseu-ho amb sucre glaç.