Xocoiogurt ( brownie + mousse de iogurt )

Ingredients per el brownie:

  • 100 g de mantega
  • 50 g de cobertura de xocolata
  • 1 ou
  • 125 g de sucre glaç
  • 50 g de farina
  • 75 g de nous
  • 75 g de griottines
  • 1 cullerada de postres de llevat químic

Desfeu la xocolata de cobertura i la mantega al bany Maria. Bateu l’ou amb el sucre i barregeu-

lo amb la mantega i la xocolata. Afegiu-hi la farina i el llevat i remeneu-ho tot. Incorporeu-hi les nous i les griottines tot removent suaument.

Poseu-ho en un motlle de 24 cm untat amb mantega i enforneu-ho a 170º durant 25 minuts.

Deixeu-ho refredar.

Ingredients per la mousse de iogurt:

  • 2 iogurts
  • 200 g de nata muntada sense sucre
  • 50 g de sucre
  • 4 fulls de gelatina

Poseu la gelatina a remullar amb aigua freda i quan sigui tova, desfeu-la amb una mica de llet calenta. Barregeu els iogurts amb el sucre, afegiu-hi la nata i finalment la gelatina desfeta. Poseu aquesta barreja a sobre del brownie (fred) i deixeu-ho a la nevera un mínim de 4 hores. Desemmotlleu-ho i adorneu-ho amb motius de xocolata.