Xocoiogurt ( brownie + mousse de iogurt )
Ingredients per el brownie:
- 100 g de mantega
- 50 g de cobertura de xocolata
- 1 ou
- 125 g de sucre glaç
- 50 g de farina
- 75 g de nous
- 75 g de griottines
- 1 cullerada de postres de llevat químic
Desfeu la xocolata de cobertura i la mantega al bany Maria. Bateu l’ou amb el sucre i barregeu-
lo amb la mantega i la xocolata. Afegiu-hi la farina i el llevat i remeneu-ho tot. Incorporeu-hi les nous i les griottines tot removent suaument.
Poseu-ho en un motlle de 24 cm untat amb mantega i enforneu-ho a 170º durant 25 minuts.
Deixeu-ho refredar.
Ingredients per la mousse de iogurt:
- 2 iogurts
- 200 g de nata muntada sense sucre
- 50 g de sucre
- 4 fulls de gelatina
Poseu la gelatina a remullar amb aigua freda i quan sigui tova, desfeu-la amb una mica de llet calenta. Barregeu els iogurts amb el sucre, afegiu-hi la nata i finalment la gelatina desfeta. Poseu aquesta barreja a sobre del brownie (fred) i deixeu-ho a la nevera un mínim de 4 hores. Desemmotlleu-ho i adorneu-ho amb motius de xocolata.