Braç de pasta filo amb carn i xampinyons
Ingredients:
- 5 làmines de pasta filo
- 300g de carn trinxada
- 150g de xampinyons laminats
- 1 rovell d’ou
- 5 orellanes d’albercoc
- 50g de panses sultanes
- 50g de nous
- 1 porro
- 1 ceba
- 1 culleradeta de mostassa
- sal, oli, mantega i pebre
Preparació:
Poseu el porro i la ceba en una paella amb oli i coueu-los a foc lent fins que siguin transparents.
Netegeu els xampinyons i poseu-los a coure amb sal i oli.
Barregeu en un bol la carn picada, el porrro i la ceba, el rovell d’ou, les orellanes tallades petites, les panses, les nous una mica trinxades i la mostassa i salpebreu-ho.
Col-loqueu dues làmines de pasta filo damunt del marbre i pinteu-les amb una barreja de mantega fosa i oli. Salpebreu. Poseu-hi dues lamines més de pasta filo al damunt i repetiu l’operació. Feu el mateix amb la última làmina.
Poseu els xampinyons a la banda externa de la pasta filo i al damunt la barreja de carn picada. Enrotlleu fins que quedi en forma de braç. Pinteu-lo amb rovell d’ou batut i poseu-lo al forn a 180º durant 20-25 minuts.
Talleu-lo en rodanxes i serviu-lo acompanyat d’unes fulles d’enciam variades.