Braç de pasta filo amb carn i xampinyons

Ingredients:

  • 5 làmines de pasta filo
  • 300g de carn trinxada
  • 150g de xampinyons laminats
  • 1 rovell d’ou
  • 5 orellanes d’albercoc
  • 50g de panses sultanes
  • 50g de nous
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 1 culleradeta de mostassa
  • sal, oli, mantega i pebre

Preparació:

Poseu el porro i la ceba en una paella amb oli i coueu-los a foc lent fins que siguin transparents.

Netegeu els xampinyons i poseu-los a coure amb sal i oli.

Barregeu en un bol la carn picada, el porrro i la ceba, el rovell d’ou, les orellanes tallades petites, les panses, les nous una mica trinxades i la mostassa i salpebreu-ho.

Col-loqueu dues làmines de pasta filo damunt del marbre i pinteu-les amb una barreja de mantega fosa i oli. Salpebreu. Poseu-hi dues lamines més de pasta filo al damunt i repetiu l’operació. Feu el mateix amb la última làmina.

Poseu els xampinyons a la banda externa de la pasta filo i al damunt la barreja de carn picada. Enrotlleu fins que quedi en forma de braç. Pinteu-lo amb rovell d’ou batut i poseu-lo al forn a 180º durant 20-25 minuts.

Talleu-lo en rodanxes i serviu-lo acompanyat d’unes fulles d’enciam variades.