Coca de llardons o de cabell d'àngel
Ingredients:
- 2 plaques de pasta de full congelada de 100 g aproximadament
- 50 g de farina d’ametlla
- 1 terrina de llardons trinxats
- 1 terrina de cabell d’àngel
Pel massapà:
- 50g de farina d’ametlla
- 50g de sucre
Per damunt la coca
- 50g de pinyons
- sucre
Preparació:
Enfarineu lleugerament el taulell i esteneu-hi una placa de pasta de full amb l’ajuda d’un corró fins que sigui ben prima i de la mida de la plata del forn. Unteu la plata d’anar al forn amb oli i poseu-hi la pasta de full. Repartiu el cabell d’àngel per sobre i tapeu-ho amb una altra capa de pasta de full.
Si la coca és de llardons, barregeu-los amb una massapà ben clar (pols d’ametlla, sucre i aigua) i feu el mateix que amb la coca de cabell d’àngel.
Passeu-hi el corró pel damunt.
Pinteu la coca amb un massapà clar i escampeu-hi els pinyons pel damunt, tot aplanant-los amb la mà.
Ensucreu la coca i poseu-la al forn a 200º durant uns 10-15 minuts (fins que quedi ben rossa).Si la coca s’infla al coure-la, punxeu-la amb un escuradents.