Plum cake de xocolata

Ingredients:

  • 200 g de farina
  • 100 g de fécula de patata
  • 100 g de mantega
  • 80 g de sucre glaç
  • 75 g de sucre
  • 100 g de taronja confitada a daus
  • 60 g de nous trencades
  • 60 g de pinyons
  • 100 g de cobertura de xocolata
  • 1 cullerada de postre de vainilla en pols
  • 1 sobre de llevat químic
  • 3 ous
  • un pessic de sal

Preparació:

Deixeu la mantega a temperatura ambient i treballeu-la amb el sucre glaç.

Bateu ben fort els ous amb Afegiu-hi la farina, la fécula i el llevat i remeneu fins a obtenir una massa homogènia. Afegiu-hi la xocolata desfeta al bany maría i la mantega tot remenant. Ajunteu-hi les nous trencades, els pinyons i la taronja i barregeu-ho.

Col-loqueu aquesta massa en un motlle untat amb mantega i coeu-lo al forn a 180º durant 45 minuts aproximadament. Deixeu-lo refredar i desenmotlleu-lo.