Plum cake de xocolata
Ingredients:
- 200 g de farina
- 100 g de fécula de patata
- 100 g de mantega
- 80 g de sucre glaç
- 75 g de sucre
- 100 g de taronja confitada a daus
- 60 g de nous trencades
- 60 g de pinyons
- 100 g de cobertura de xocolata
- 1 cullerada de postre de vainilla en pols
- 1 sobre de llevat químic
- 3 ous
- un pessic de sal
Preparació:
Deixeu la mantega a temperatura ambient i treballeu-la amb el sucre glaç.
Bateu ben fort els ous amb Afegiu-hi la farina, la fécula i el llevat i remeneu fins a obtenir una massa homogènia. Afegiu-hi la xocolata desfeta al bany maría i la mantega tot remenant. Ajunteu-hi les nous trencades, els pinyons i la taronja i barregeu-ho.
Col-loqueu aquesta massa en un motlle untat amb mantega i coeu-lo al forn a 180º durant 45 minuts aproximadament. Deixeu-lo refredar i desenmotlleu-lo.