Ingredients:
Preparació:
Netegeu les carxofes i poseu-les a bullir en aigua.
Talleu la ceba a miques i poseu-la a sofregir amb oli. Quan la ceba comenci a agafar color afegiu-hi les ametlles i quan comencin a daurar-se afegiu-hi la llet i deixeu-ho bullir un parell de minuts.
Poseu en una batedora les carxofes bullides, la ceba, les ametlles, la llet i tritureu-ho afegint-hi el brou. Podeu utilitzar una part aigua de bullir les carxofes si queda massa espes. Passeu-ho pel colador xinès o un passa puré per evitar els fils de les carxofes. Ajusteu de sal i pebre.
Peleu els llagostins crus, i sofregiu els caps i les pells amb una mica d’oli i sal. Apart salteu els llagostins amb una mica d’oli.
Presenteu el plat amb la crema, per damunt els llagostins tallats a miques i uns fils de l’oli obtingut de sofregir els caps.