Cake de coco i pastanaga
Ingredients:
- 60g de mantega pomada
- 40g de nata líquida
- 40g de sucre moreno
- 40g de sucre glaç
- 1 ou
- 10g de farina integral
- 20g de farina
- 20g de fécula de blat de moro (maicena)
- 1 cullerada de postres d’impulsor
- 50g de coco ratllat
- 80g de pastanaga ratllada
- pell de taronja ratllada
Pel xarop: 30g de sucre + 10ml d’aigua
1 cullerada de rom
- xocolata “sacher” per cobrir
Preparació:
Barregeu tots els ingredients i bateu-los durant dos minuts. Poseu aquesta massa en un motlle de cake i coeu-lo a 170º durant 20 minuts aproximadament. Deixeu-lo refredar.
Feu bullir l’aigua i el sucre. Afegiu-hi el rom. Pinteu el cake amb aquest xarop. Cobriu-lo amb xocolata “sacher” i decoreu-lo amb coco ratllat.
Aquest pastís també es bo d’un dia per l’altre guardat a la nevera.