Cake de coco i pastanaga

Ingredients:

  • 60g de mantega pomada
    • 40g de nata líquida
    • 40g de sucre moreno
    • 40g de sucre glaç
    • 1 ou
    • 10g de farina integral
    • 20g de farina
    • 20g de fécula de blat de moro (maicena)
    • 1 cullerada de postres d’impulsor
    • 50g de coco ratllat
    • 80g de pastanaga ratllada
    • pell de taronja ratllada

Pel xarop: 30g de sucre + 10ml d’aigua

1 cullerada de rom

    • xocolata “sacher” per cobrir

Preparació:

Barregeu tots els ingredients i bateu-los durant dos minuts. Poseu aquesta massa en un motlle de cake i coeu-lo a 170º durant 20 minuts aproximadament. Deixeu-lo refredar.

Feu bullir l’aigua i el sucre. Afegiu-hi el rom. Pinteu el cake amb aquest xarop. Cobriu-lo amb xocolata “sacher” i decoreu-lo amb coco ratllat.

Aquest pastís també es bo d’un dia per l’altre guardat a la nevera.