Pasta sablé:
Barregeu tots el ingredients i folreu un motlle d’uns 20 cm de diàmetre amb aquesta barreja.
Financier:
Barregeu la farina, la pols d’ametlla i el sucre. Afegiu-hi primer les clares d’ou i després la mantega. .Poseu aquesta barreja dins la cassoleta de pasta sablé i enforneu-ho a 180º durant 20-25 minuts.
Crema anglesa
Feu bullir la llet i la nata amb la vainilla. A part, barregeu els rovells i el sucre. Afegiu 1/3 de la llet bullint als ous sense deixar de remenar, i després tota la llet. Torneu-ho a escalfar a foc lent sense que arribi a bullir i sense deixar de remenar.Apagueu el foc i afegiu-hi els fulls de gelatina remullats. Coleu-ho. Repartiu la crema anglesa damunt el financier. Poseu-ho a la nevera 2-3 hores.
Per acabar, escalfeu una mica de gelatina de poma i quan estigui desfeta, afegiu-hi una tarrina de fruites del bosc. Remeneu-ho i poseu-ho pel damunt del pastís.Deixeu-ho refredar.